Lavastus «Workshop» annab tiivad vaid siis, kui kriitiliselt asjasse suhtuda

Kaja Kann
, Kultuurikriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Kangro ja Juhan Ulfsak õpetavad, kuidas laibaga hakkama saada. Surnukeha mängib Eero Epner. Hetk lavastusest «Workshop».
Mart Kangro ja Juhan Ulfsak õpetavad, kuidas laibaga hakkama saada. Surnukeha mängib Eero Epner. Hetk lavastusest «Workshop». Foto: Veiko Tubin/Kanuti Gildi SAAL

Lavastus «Workshop» on kolme mehe tükk, ettepanek, millest on publikul võimalus osa saada Kanuti Gildi SAALi laval. Inimesed istuvad taburettidel, ringis ümber tohutu suure laua. Ja mehed liiguvad kogu etenduse vältel ümber laua, peatuvad konkreetsetes punktides, et seletada see või teine väga tähtis asi ära.

Kaja Kann kirjutab Kanuti uue lavastuse kohta: «Mõte, mis mul sel rahuhetkel ajju tungib, on see, et maailm on ikka üks pagana kihvt paik. Elu on põnev. Maailm pole väljakutse või lootust täis paik, siin on hea lihtsalt olla tagasihoidlikult kohal, märgata, kuulata ja siis ise ka mõelda. Imeline.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles