Pühapäeval toimub Nõmmel nukuteatrite festival

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kot v sapogah /Кот в сапогах/ Saabastega kass/ Vene Nukuteater.
Kot v sapogah /Кот в сапогах/ Saabastega kass/ Vene Nukuteater. Foto: Kultuurikava.ee

Pühapäeval, 18. märtsil leiab Tallinnas Nõmme keskuses tegutsevas Von Glehni teatris (Pärnu mnt 326) aset nukuteatrite festival UNIFest 2018.

Üles astuvad nukuteatrid Tallinnast, Jõhvist, Pärnust ja Kehrast. Eesti Vabariigi 100 aasta juubelile pühendatud festivaliprogramm pakub vaatamist, kaasamõtlemist ja -tegemist nii lastele kui täiskasvanutele.

Festivalipäeval saab näha nii eesti rahvajutte ja muistendeid, eesti kirjanduse tõlgendusi kui ka värsket Eesti-teemalist dramaturgiat. Lisaks on festivalil võimalik osaleda animeerimise töötoas ja etendustejärgsel arutelul ning tutvuda UNIMA Eesti keskuse nukuteatrite tegevusega.

Festivali korraldab nukuteatrite ühenduse UNIMA Eesti keskus, mis ühendab nukuteatriga tegelejaid ja selle tegevuse toetajaid üle Eesti. Organisatsiooni juhib NUKU teatri näitleja Mihkel Tikerpalu.

Festivali ajakava:

11.00 «Eestlane ei igavle» (Banaanikala Projektiteater)

12.00 «Unijärve näkk» (Eeskätt Teater)

13.00 «Valge muinasjutt» (Kehra Nukk)

14.00 «Tuli karu metsast välja» (Pärnu Nukuteater)

15.15 «Kuldsed sõnad» (Vene Nukuteater, NB! etendus toimub Vene Kultuurikeskuses)

16.30 «Vana veski muinasjutud» (Teater Tuuleveski)

17.30 «Mõisamuinasjutu»“ (SA Kukruse Polaarmõis)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles