Juurikas. Täiusliku suhte saladus

, staarkolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täiusliku suhte saladus.
Täiusliku suhte saladus. Foto: Edward Bartel / PantherMedia / Scanpix

Naisteportaali toimetuses säriseb elekter, õhus on kõrgepinge. Istun arvuti taga, keskendunud nagu piloot, kes peab reisi­lennuki Pariisi Triumfikaare alt läbi juhtima. Valmistun andma iganädalast suhtenõu lugejatele. Suhte­eksperdi töö on karm. Eksimisruumi siin ei ole, iga viga toob kaasa tuhandeid ohvreid.

Väljamõeldud staarkolumnist Anne Memedova kirjutab: «Minu kätes on Eesti tulevik. Minust sõltub, kas eestlased saavad õnnelikuks nagu soomlased või õnnetumaks nagu lätlased. Nii nagu liblika tiivalöök Brasiilia vihmametsas võib Tallinnas jagatud suhtesoovitus muuta inimkonna saatust. Võibolla universumi sügavuses, mõnel kaugel planeedil elavad mõistusega olendid, kes püüavad võimsate antennide abil Maalt tulevaid signaale, leiavad müra seest minu kristallselged mõtted ja suudavad need dešifreerida. Siis saab terve universum õnnelikuks.

Minu käest küsitakse sageli, mis on õnneliku suhte saladus. Kuidas saavad kaks võõrast inimest abielluda ja koos elada? Kas see imelik ei ole? Või ebamugav? Jah, vastan mina. On imelik ja on ebamugav. Aga lõbus on ka.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles