Bändis mängiv sooloartist

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Olen veel elus»
«Olen veel elus» Foto: Raamat

Lauljal, trummaril, produtsendil, laulukirjutajal ja näitlejal Phil Collinsil on, mida meenutada. Ega tal samas kerge ole olnud, lisaks korralikule pangaarvele ja rohkearvulisele fännibaasile on aja jooksul tekkinud piisav hulk neid, kes vihkavad teda juba põhimõtteliselt, ning eks kuulsusel kui sellisel ole omad kõrvalmõjud.

Viimati, kui ta järjekordsest comeback’ist teatas, algatati isegi spetsiaalne korjandus, et Phil ei peaks lavalaudadele naasma. Sellest ta oma biograafias ei räägi. Küll aga on see sobiv koht näidata koht kätte nendele, kes on kunagi kahelnud tema multifunktsionaalses andes. Takkapihta saavad oma osa nii jälgid ajakirjanikud kui ka Hollywoodi ennasttäis tüübid. Õnneks ei ole ta siiski kirjutanud autobiograafiat pelgalt musta pesu pesemiseks, vanade arvete klaarimiseks ning komplekside selgitamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles