Mullune Eesti müüduim raamat ilmus inglise keeles

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval, 10. aprillil alanud Londoni raamatumessi avaürituste raames toimus TEA Kirjastuse värskelt trükipressi alt tulnud teatmeteose «Republic of Estonia 100» tutvustus. Tegu on tõlkega ligemale 7000 müüdud eksemplariga mullu Eesti Kirjastuste Liidu raamatute aasta müügitabelis esikoha võitnud raamatust «Eesti Vabariik 100».

Sel aastal on Eesti üks Londoni raamatumessi aukülalistest ja selle teose tutvustamine messil on märgilise tähtsusega. Tegu on kõige põhjalikuma ingliskeelse teosega Eesti kohta, milles on kajastatud nii Eesti ajalugu, rahvastik, loodus, majandus ja kultuur kui ka väliseestlaste elu-olu.

Mullu detsembris esitles TEA kirjastuse teose eestikeelset varianti New Yorgis. Kirjastuse sõnul on Välis-Eesti kogukonnad oodanud pikisilmi selle raamatu ingliskeelset versiooni. Kui teos esmaspäeval trükikojast tuli, saatis kirjastus juba samal päeval teele esimesed raamatud nii Ameerika Ühendriikidesse kui ka Kanadasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles