Meil tantsud aitavad elada, võita

Kadi Herkül
, teatrikriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaune Kimmel ja Olga Privis Rakvere teatri ja tantsuteatri Fine5 ühistööna valminud lavastuses «Puudutada kuud», mille lavastasid Peeter Raudsepp ning koreograafid Renee Nõmmik ja Tiina Ollesk.
Jaune Kimmel ja Olga Privis Rakvere teatri ja tantsuteatri Fine5 ühistööna valminud lavastuses «Puudutada kuud», mille lavastasid Peeter Raudsepp ning koreograafid Renee Nõmmik ja Tiina Ollesk. Foto: Gabriela Liivamägi

Rakvere Teatri ja tantsuteatri Fine 5 ühistööna sündinud «Puudutada kuud» on osa EV 100 teatriprogrammist, mis praeguseks on jõudnud värskest vabadusest tiinete 90ndateni. 

Ja tõepoolest, kolme tunni jooksul on laval värvikas galerii hundiseaduste aja karakteritest – mafiooso, punkar, narkar, strippar, punavanake –, paraku jäävad nii tegelased kui ajastu vaid karikatuurseteks kriipsujukudeks. Aga kas lavastus on ka õnnestunud, seda saab teada Kadi Herküli arvustusest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles