Legendaarne Kuldne Trio taas laval

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Vana hea Kuldne Trio.
Vana hea Kuldne Trio. Foto: Margus Ansu / Postimees

8.- 10. juunini toimuva huumorifestivali Luige Nokk avaõhtul on võimalus näha laval legendaarset Kuldset Triot, kelle humoorikaid viisijuppe teab peast iga endast lugupidav muusikasõber. Vanameistreid astuvad üles luuletisko «Ennu ratas» raames. 

Hiljuti 70. juubelit tähistanud Jüri Vlassov ütleb, et nad on tegutsenud juba 44 aastat ning jõudu veel jätkub. «Niipea me kindlasti lõpetada ei plaani ja loodame on lugudega ka Luige Noka külastajatele rõõmu valmistada,» ütleb vanameister.

Lisaks on Eesti suurima huumorifestivali rivistusse lisandunud näitlejad Veikko Täär, Tiit Sukk, stand-up koomik Taniel Kasemägi ning Marta Vaarik. Kokku näeb esmakordselt toimuva suure huumorifestivali neljal laval pooltsada näitlejat, koomikut ja muusikut. Kohal on ka kultusfilmi «Tulnukas» režissöör Rasmus Merivoo, kes koos linateoses üles astunud Indrek Ojari ning Tarmo Põiklikuga paljastavad kohtumisel vaatajatega ka kaadritaguseid seiklusi.

Margus Prangel
Margus Prangel Foto: Sille Annuk

Festivali pealava päevajuhiks on värske lisatoese «Portugal» staar, muuhulgas komöödiasaatest «Heeringas Veenuse õlal» tuntud näitleja Margus Prangel. Kinotelgi programmi juhib ning näitlejaid ja režissööre intervjueerib raadiojaama MyHits saatejuht, ansambli Winny Puhh laulja Indrek Vaheoja. Festivali avaõhtul toimub ka Sepo Seemani värske lavastuse esietendus.

Kokku toimub festivali kolme päeva jooksul erinevatel lavadel 50 etteastet. Teiste hulgas astuvad lavalaudadele Jan Uuspõld, Peeter Oja, Mattias Naan, Ott Sepp, Märt Avandi, Kaisa Selde, Mart Müürisepp, Tigran Gevorjan, Jarek Kasar, Henry Kõrvits, Rohke Debelak, Egon Nuter, Mart Juur, Andrus Kivirähk, Kait Kall, Indrek Taalmaa, Jaan Pehk ja paljud teised.

Teatrigala. Parima meesnäitleja auhinna pälvis Märt Avandi.
Teatrigala. Parima meesnäitleja auhinna pälvis Märt Avandi. Foto: Marko Saarm

Huumorifestival Luige Nokk toimub 8. – 10. juunini Tallinnast 7 km kaugusel, Kiili vallas, Luige baasis.

Tagasi üles