Vali NUKU teatri publiku lemmiklavastus!

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Bon Voyage ja teised valed» (lavastaja Yael Rasooly)
«Bon Voyage ja teised valed» (lavastaja Yael Rasooly) Foto: Rünno Lahesoo

Iga teatrihooaja lõpus saab NUKU teatri publik valida oma lemmiklavastuse uute lavastuste seast. Hääletus toimub 7.-20. maini. Puhas Kuld ehk publiku lemmik-uuslavastuse auhind selgub 21. mail. Lisaks veebihääletusele saab hääletusankeedi täita NUKU teatri kassas ja kohvikus.

Publikul on võimalus valida seitsme lavastuse vahel. Nendeks on «Mees, kes ei teinud mitte midagi» (lavastaja Aare Toikka), «Bon Voyage ja teised valed» (lavastaja Yael Rasooly)», «Pollyanna» (lavastaja Mait Joorits), «Eesti jõulud» (lavastaja Vahur Keller), «Päris mäng» (lavastaja Leino Rei), «Enne meid oli veeuputus» (lavastajad Kiur Aarma ja Jaak Kilmi), «(p)ÖÖ» (lavastajad Tiina Mölder ja Christin Taul).

Kõigi hääletanute vahel loositakse välja teatripileteid eesootavatele uuslavastustelee «Suhtlen, järelikult olen!» ja «Gulliveri reisid».

Veebis saab oma hääle anda siin: https://nukuteater.typeform.com/to/rfySib

Varasemad publiku lemmiklavastused on olnud näiteks «Timm Thaler ehk Müüdud naer», «Dorian Gray portree» ja «Kentsakas juhtum koeraga öisel ajal».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles