Kandideeri uue Eesti mängufilmi osatäitjaks

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängufilm "Sandra saab tööd" otsib osalisi.
Mängufilm "Sandra saab tööd" otsib osalisi. Foto: Kopli Kinokompanii

Võttes olev Eesti mängufilm «Sandra saab tööd» otsib osatäitjaid kahte massistseeni.

Neist esimene toimub sel pühapäeval, 13. mail ärihoone kohvikus ja teine esmaspäeval, 21. mail ööklubis (päevane võte). Oodatud on mehed ja naised igas vanuses, varasem näitlejakogemus pole oluline. Võtted toimuvad Tallinnas.

Huvilistel tuleks saata oma pilt koos kontaktidega aadressil rollivalik@gmail.com. Kõik osatäitjad kutsutakse hiljem kinno filmi eriseansile, võttepäeval pakutakse süüa-juua ja kohal on ka fotograaf, kes jäädvustab filmitegemise telgitaguseid.

Professionaalsetest näitlejatest teevad kõnealustes stseenides kaasa 13. mail Mari Abel, Gert Raudsepp, Karl-Andreas Kalmet ja Rene Reinumägi ning 21. mail Mari Abel, Carmen Mikiver, Meelis Rämmeld, Riho Kütsar ja Jüri Tiidus.

«Sandra saab tööd» on koomiliste elementidega psühholoogiline draama, mis jõuab kinno 2019. aasta kevadel.

Filmi keskmes on nutikas, ent pisut nurgeline füüsikadoktor Sandra Mets, keda kehastab Mari Abel. Teadusele pühendunud naine kaotab ootamatult töö, ent uue leidmine ei kujune sugugi nii lihtsaks kui loodetud. Lõputus tööintervjuude karussellis tuleb Sandral seista silmitsi võimumängude, silmakirjalikkuse ja pideva kohanemisvajadusega. Film uurib, mis jääb inimese identiteedist alles siis, kui ta end enam töö kaudu defineerida ei saa.

Filmi stsenarist ja režissöör on Kaupo Kruusiauk, operaator Sten-Johan Lill ning kunstnik Tiiu-Ann Pello. Filmi toodab Kopli Kinokompanii, produtsendiks on Anneli Ahven.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles