DJ-duo Ofenbach esineb esmakordselt Eestis

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ-duo Ofenbach
DJ-duo Ofenbach Foto: Loyd Pursall

1. juuni õhtul esineb Tallinnas ööklubis Secret Nightclub elektroonilist tantsumuusikat roki- ja bluusirütmidega miksiv Prantsusmaa DJ-duo Ofenbach, kelle tuntumaid hitte on Youtube’is kuulatud sadu miljoneid kordi ning mis on jõudnud ka Eestis kuulatuimate välismaiste laulude edetabelitesse.

DJ-duo Ofenbach ehk Dorian Lauduique ja César Laurent de Rummeli loomingu hulka kuuluvad sellised megahitid nagu «Katchi» ja «Be Mine», mis on ka eestlaste seas kõrgelt hinnatud, jõudes nii raadioedetabelite tippu kui ka Aastahiti parimate välismaiste lugude edetabelitesse. «Oleme väga rõõmsad, et meie loomingut hindate ja seda suurema innuga ootame Eestis esinemist,» kommenteerisid Pariisist pärit lapsepõlvesõbrad Dorian Lauduique ja César Laurent de Rummel, kes alustasid koos bändi tegemist juba 13-aastaselt ning on tänaseks tõelise läbimurde saavutanud.

Ofenbachi muusikalist stiili hinnatakse eeskätt DJ-de oskuste pärast miksida klassikalise rokkmuusika ja bluusi elemente kaasaegse EDM-i ehk elektroonilise tantsumuusikaga. Näiteks astub nende tantsuhitis «Katchi» vokalistina üles Nick Waterhouse, kes on tuntud Ameerika džässi- ja souliartist. Noormeeste endi sõnul on nende mõjutajateks nii ikooniline Prantsuse elektroonilise muusika ansambel Daft Punk kui ka Ameerika legendid Rolling Stones või Guns N’ Roses. Estisse jõuab Ofenbach peale oma Ameerika kontsertturneed.

Tallinnas on Ofenbachi soojendusesinejateks DJ Widenski ja DJ Diana D. Vaid loetud korrad aastas Hilton Tallinn Park hotellis uksed avav eksklusiivne Secret Nightclub on kohalikke tantsumuusikasõpru varasemalt rõõmustanud selliste nimekate artistidega nagu Alan Walker, Burak Yeter ning Tungevaag & Raaban.

Sissepääs alates 21. eluaastast vaid isikut tõendava dokumendi alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles