Juurikas. Mis on tšakrad ja kuidas neid avada?

, Bombay ülikooli audoktor, rahvusvaheliste astroloogiaühingute liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tsakrad
Tsakrad Foto: Erakogu

Igal inimesel on oma teekond, mille eesmärk on saavutada täius. Minu teekond kulges neil päevil kiirekäigulise ja mugava trammi abil Maalehe toimetusse. Tähed ütlesid, et seal vajatakse abi, ja abi eest ollakse valmis maksma eurosid ja muid summasid, rääkimata tasust natuuras.

Paraku pidin suure pahameelega nägema, et mina ei olnud ainus maag, kelle kulgemise vägi oli Maa­lehe toimetusse toonud. Toimetuse ukse taga tammus hiigelpikk järjekord jutulesoovijaid. Marilyn Kerro, nõid Nastja, selgeltnägijad Alisa ja Anete, Edda Paukson, Ilona Kaldre ja paljud teised tuntud esoteerikud. Isegi minu vana konkurent, ennustaja Edgar oli ennast kohale vedanud, olgu Bhagavadgita talle armuline.

Loomulikult ei hakanud ma ukse taga passima, vaid sisenesin väärikalt kiirel käigul, nagu tõelisele braahmanile kohane. Toimetuses tervitas mind vaevatud näoga naabob, kes oli justkui sooja dhammapad­haga vastu pead saanud. Naabobi aura nägi välja, nagu oleks seda panni all hoitud – servad mustad, pruun triip keskel, üleni rasvaplekke täis.

Ma palusin naabobil rahuneda ja tegin tema hingamise korda. Ning naabob kõneles:

«Nagu te juba arvatavasti teate, tabas Maalehte raske kaotus. Meie teenekas horoskoobikoostaja võeti politseilise juurdlemise alla ja ajaleht jäi astroloogist ilma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles