«Õhus on Kalamaja» kutsub Rahva Raamatusse ametlikule esitlusele

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalamaja inimesed.
Kalamaja inimesed. Foto: Annika Metsla

24. mail algusega kell 18 esitletakse kõigile huvilistele Viru keskuse Rahva Raamatu kaupluses Eesti Vabariigi juubelikingitusena valminud kogukonnaraamatut «Õhus on Kalamaja»

Raamatu  koostaja Bianka Soe sõnul jagavad esitlusel lugusid «oma Kalamajast» paljud põnevad raamatusse jäädvustatud persoonid, teiste seas ka Ivo Uukkivi, Olavi Ruitlane, Loore Martma, Jube Juss ja paljud teised. Esitlust viivad läbi Kalamaja elanikud Henrik Roonemaa ning Bianka Soe.

«Õhus on Kalamaja» näol on tegemist kogukonnaraamatuga, mille 60 lugu on kirjutanud Kalamaja asukad ise või selle kandiga lähedalt seotud inimesed. Raamatu idee autor on Bianka Soe, kujundaja Moonika Maidre, fotograaf Annika Metsla ning illustraator Triin Valvas. Samuti andsid raamatu valmimisele oma panuse enam kui 40 kaasautorit ja rohkelt abilisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles