Martin Rästa heliinstallatsioon «Vahevald» Teater NO99s ulatub üle kaduviku piiri

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TASE on EKA igakevadine festival, mille raames toimuvad magistri- ja bakalaureusetaseme lõpetajate näitused, toimumispaikadega eksperimenteeriv ERKI moeshow, lõputööde avalikud kaitsmised ning mitmed üliõpilaste isiku- ja ühisnäitused.
TASE on EKA igakevadine festival, mille raames toimuvad magistri- ja bakalaureusetaseme lõpetajate näitused, toimumispaikadega eksperimenteeriv ERKI moeshow, lõputööde avalikud kaitsmised ning mitmed üliõpilaste isiku- ja ühisnäitused. Foto: Eesti kunstiakadeemia

28. mail toimub teater NO99 blackboxis Eesti Kunstiakadeemia lõputööde festival TASE'18 satelliitüritus – uusmeedia eriala tudeng Martin Rästa magistritöö «Vahevald» esitlus.

Teos ulatub üle kaduviku piiri, andes edasi surmale järgnevaid seisundeid ning kogemuslikke muutusi. See on teadvuse üleminekuprotsess meile teadaolevast reaalsusest teadmatusse, hinge ja keha lahknemise metafüüsiline kogemus, mis on väljendatud ruumilise heliinstallatsioonina. 

Magistritööd juhendasid Peeter Laurits ja Raul Keller.

Piiratud kohtade arvuga sessioonid, kestusega 18 minutit, toimuvad kell 12:00 / 12:30 / 13:00 / 13:30 / 14:00 / 14:30 / 15:00 / 15:30 / 16:00 / 16:30 / 17:00 / 17:30 Teater NO99 blackbox-is.

TASE on Eesti Kunstiakadeemia igakevadine lõputööde festival, mille peanäitus toimub sel aastal EKA vabade kunstide teaduskonna hoones aadressil Lembitu 10. Näitus avatakse 30. mail kell 17.00 ning külastajaid oodatakse lõputöödega tutvuma kuni 13. juunini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles