Tom Hardy kuninga ja korporatsiooni vastu

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglise džentelmen ja seikleja 19. sajandi algusest, küllap üsna ebatüüpiline. Tom Hardy mängib peaosa telesarjas «Tabu». FOTO: Kaader telesarjast
Inglise džentelmen ja seikleja 19. sajandi algusest, küllap üsna ebatüüpiline. Tom Hardy mängib peaosa telesarjas «Tabu». FOTO: Kaader telesarjast Foto: Kaader telesarjast

«Tabu» on midagi neile, kes tahaksid vaadata ajaloolist Inglise telesarja, aga kelle jaoks «Downtown Abbey»või «Wolf Hall» on juba läbikäidud etapp. «Tabu» toob Londoni tänavatele jõhkrat vägivalda ja tumedaid õudusi Mustast Aafrikast. Peaosas astub ekraanile Tom Hardy («Mad Max: Raevu tee», eksole), kes on lisaks Steven Knightile («Peaky Blinders») ka üks stsenaristidest. Produtsentide hulka kuulub veel Ridley Scott, nii et igati A-klassi seltskond.

«Tabu» Tom hardyga peaosas jutustab haarava pildi 200 aasta tagusest Londonist. Mudaseme ja verisema, kui oleks oodanud. Mis paelus, mis tundus veider ja miks seda peaks vaatama, loe arvustusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles