Adeele Sepp: kõike, mida teed, võiks teha kire ja pühendumusega

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarjas «Kättemaksukontoris» mängimist nimetab Adeele Sepp väga inspireerivaks, kuid teatrile keskendumist ning teletööst loobumist ta ei kahetse.
Sarjas «Kättemaksukontoris» mängimist nimetab Adeele Sepp väga inspireerivaks, kuid teatrile keskendumist ning teletööst loobumist ta ei kahetse. Foto: Kristiin Elmat

Teatri-, tele- ja filminäitleja Adeele Sepa jaoks on kõige olulisemad pere ja sõbrad. Loomulikult ka sügisel sündiv uus ilmakodanik, keda pereliikmed juba suure rõõmuga ootavad. Kuid oodata tasub ka Ugala teatri näitleja bändi Adeele kontserte.

Adeele Sepp ütleb suures intervjuus, et mitte miski ei asenda teatris suurt tahet. «Kirg ja pühendumus on äärmiselt olulised. Kui inimene teeb oma tööd mehaaniliselt, selleks, et linnuke kirja ja leib lauale saada, siis ma arvan, et selle tunneb publik ära. Minule on oluline pühendumine, isegi täitsa selline lapselik eufooria materjali suhtes. Tahe kirglikult uut materjali lahkama hakata, ümber inspireerivad kaasnäitlejad ja ühes rütmis hingav trupp – see on parim, mis ühe teatraaliga juhtuda saab. Hea näitleja usaldab lavastajat, kuid lisab näidendisse ise rolli tõlgendades ka oma mõõtme.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles