Algab elamusfestival I Land Sound  

Merilin Mändveer
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
I Land Sound, 2017.
I Land Sound, 2017. Foto: Merilin Mändveer

Saaremaal Illiku laiul leiab tänasest aset neli päeva kestev elektroonilise muusika festival I Land Sound, kus muusika kõrval leiab oma koha ka kunst, film, töötoad, stand-up, vestluste sari ning tänavatoit.

I Land Sound toob kokku üle 150 kodumaise DJ, kellele lisaks astuvad sel aastal üles ka live-muusikud. Teiste seas mängivad muusikat dj-kooslused nagu Lekker, Haigla pidu, Öötöö, Tiks, Estonian Funk Embassy, Tallinn Express, Tjuun In jpt. Samuti on I Land Soundi’l ainulaadne võimalus kuulda ja näha muusika programmeerimist lives, mille toob festivalile programmeerijast kunstnik Sam Aaron, kes on mitmekordne TEDx lava vallutaja ja Sonic Pi programmi looja.

Festivalil astuvad üles Comedy Estonia stand up koomikud, nende seas näiteks Sander Õigus ning Ari Matti Mustonen. Toimub ka vestluste sari, milles osalevad Sven Grünberg, Ingrid Peek, Tuul Sepp, Aro Velmet, Anne Türnpu ja Valle-Sten Maiste. Vestluste teemadeks on inimene, loodus, muusika ja helid.

Sel aastal on festivalil võimalik vaadata ka filme, nimelt pakub filmiprogrammi üheksa filmiga Kino Sõprus.

I Land Sound peab lugu taaskasutusest ja puhtusest ning on taara ja ühekordsete topside vaba, kasutades korduvkasutavaid renttopse. Kõikides baarides pakutakse spetsiaalselt festivali jaoks väljatöötatud kokteile, mille maitsete loomiseks on kasutatud kohalikku tikrit, rabarberit, arooniat ning astelpaju.

Maitseelamusi pakuvad näiteks Muhurito Food Truck, Mukkel Food Truck, Dereku Burgers, Saaremaakera, Sandwitch Bar, Monk restoran, Fish&Chips, Kaks kokapoissi, Jäätis Lumi, Kokomo, Gogo coffee, Sushimon jpt.

Aktiivsele programmile pakub kosutust jooga- ning sauna võimalused ja loomulikult Saaremaa loodus ning merevaade.

I Land Sound

12.07 - 15.07
Saaremaal, Illiku laiul

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles