Moonland Festival jääb ära

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festival Moonland oleks pidanud toimuma Rummu karjääris.
Festival Moonland oleks pidanud toimuma Rummu karjääris. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

3. - 5. augustil Rummu karjääris toimuma pidanud rahvusvaheline elektroonilise tantsumuusika festival Moonland jääb ära. 

Moonlandi festivali korraldajad toovad põhjusena välja investori otsuse lõpetada projekti rahastamine. Korraldajate kinnitusel tagastatakse raha ostetud piletite eest.

«Rohkem kui pool aastat oleme ette valmistanud suurt rahvusvahelist elektroonilise muusika- ja kunstifestivali, koostöös esindajatega Venemaalt, Eestist, Saksamaalt ja Ühendkuningriigist. Uskusime kindlalt, et see koostöö toob vilja.

Me vabandame kõigi inimeste ees, kes samuti usaldasid meid kindlalt. Vabandame kunstnike ees, kes soovisid meiega koos puhkust jagada. Vabandame kogukonna, promootorite, ning kõigi nende professionaalide ees, kes meiega koos ehitasid, pidasid läbirääkimisi, juhtisid ja kavandasid seda sündmust,» seisab korraldajate avalduses.

Moonlandil pidid teiste seas üles astuma maailmakuulsad artistid nagu Daniel Avery, Octo Octa, Perc, Ron Morelli, Tiga, Underground Resistance, jpt. 

Eesti artistide lava eest vastutanud, klubi HALLi eestvedaja Elena Natale sõnul festivalil toimuma pidanud ISOLA ja MÜRKi showcase’id korraldamata ei jää.
3. – 5. august leiavad need aset klubis HALL ning Moonlandi pileti ostnutele on kogu üritus tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles