Kalana Saund: melomaanide kulgemine Sõru sadamas

Ele Loonde
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar nublu esines Kalana saundil, 2018.
Räppar nublu esines Kalana saundil, 2018. Foto: Artur Laugamets/Simmo Saska

Möödunud nädalavahetuse festivaliuputuses pakkus Kalana Saund võimaluse põgeneda suurte rahvamasside eest Tallinnas või Viljandis Hiiumaale, nautida imelist loodust ja muusikat soojas meretuules. Ehkki festivali nimi viitab Kalana sadamale, oli end elektroonilise ja tantsumuusika festivalina reklaamiv üritus sel korral Hiiumaa lõunatipus, Sõru sadamas.

Kolmandat aastat toimunud Kalana Saund ei ole esinejate festival, vaid külastajate oma. Siia ei tulda kuulama ühte kindlat lemmikartisti või vaatama bändi ägedat show'd. Kalana on sõpradega ühelt lavalt teisele kulgemiseks, et siis öistel tundidel kulmineeruda mereäärseks alternatiivseks tantsumölluks. Neljapäevast laupäevani oli Sõru sadamas neli lava, millelt kostis erinevates vormides house’i, techno't, drum’n’bass'i, ambient'i, eksperimentaalelektroonikat, hiphoppi ja kergemuusika tippklassikat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles