Aphex Twini uue loo video kujutab epileptikutele ohtu (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aphex Twin
Aphex Twin Foto: Pressimaterjalid

Täna õhtul esilinastuma pidanud Aphex Twini muusikavideo «Collapse» võeti Adult Swimi telekavast maha, kuna videot ei peeta piisavalt turvaliseks epileptikutele vaatamiseks.

Aphex Twini uuelt albumilt «Collapse» pärit samanimelise loo esilinastumine telekanali Cartoon Networki täiskasvanute programmis Adult Swim tühistati, kuna video põrus Hardingi testi.

Suurbritannias eetrisse saamisel tuleb artistide materjalil epilepsiatest läbida, et välistada selle fototundlikkus.

Programmi loovjuhi Jason DeMarco väitel saab videot esimest korda näha internetis kohaliku aja järgi täna öösel kell 1:30 (Eesti aja järgi hommikul kell 8:30), kuid mitmed meediakanalid on ütluse kahtluse alla seadnud.

Plaadifirma Warp Records kuulutas eile, et Aphex Twinilt on ilmumas EP «Collapse». Teade tuleb nädal pärast seda kui Aphex Twini logod ilmusid tänavapilti üle maailma, mis tekitasid spekulatsioone artisti uue albumi ilmumise üle. Plaadi ilmumiskuupäev on siiani kinnitamata.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles