Philly Joe’s alustab salapärase kontserdisarjaga

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reigo Ahven
Reigo Ahven Foto: Elmo Riig / Sakala

Jazziklubi Philly Joe’s alustab uuest hooajast esmakordselt oma kontserdisarjaga. Sari «Pimekontsert» toob korra kuus publikuni A+ kategooria artiste, kes avalikustuvad alles kontserdil lavale astudes.

«Pimekontserdi idee on pakkuda jazzisõpradele igakuiselt suurepärast kontserdielamust väga hoolega valitud ja rahva poolt armastatud tippklassi muusikutelt, vürtsitades seda kõike salapärasuse ja põnevusega,» kommenteerib Philly Joe’s programmijuht Lauri Kadalipp. «Jazziklubi tegutseb juba viiendat hooaega ning sünnipäeva puhul tundus paslik teha kingitus oma ustavale publikule uue ja ägeda sarja näol.»

Pimekontserdid Philly Joe’s jazziklubis toimuvad korra kuus ning esinev artist saab avalikuks alles lavale astudes. Esimene pimekontsert toimub 20. septembril kell 20.00.

Philly Joe’s avab oma viienda hooaja täna, 23.08 kell 20.00 Reigo Ahven Trio feat. Jukkis Uotila kontserdiga. Alates septembrist klubi avatud T-L kl 17-23, vaata lisa www.phillyjoes.com.

Jazziklubi Philly Joe’s on loodud 2014 a. jaanuaris, et olla Eesti jazzmuusika inkubaatoriks ning tuua muusikud ja kuulajad kokku selle muusika jaoks päriselt sobivas keskkonna. Viimase nelja ja poole tegevusaasta jooksul on klubis toimunud üle 500 muusikasündmuse, sh kontserdid, meistriklassid, töötoad, muusikakino ja paljud erinevad üritustesarjad. Nende raames on meie klubisse sattunud tipmised artistid Eestist ja üle terve ilma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles