Powerwolf Eurovisioonile?!?

Rasmus Rammo
, kriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«The Sacrament of Sin».
«The Sacrament of Sin». Foto: plaat

Saksa üks ja ainus kristlas-satanistlik-libahundi-metal-bänd Powerwolf on maha saanud uue albumiga. Juba aastate eest endale üsna konkreetse ja äratuntava laulukirjutusmudeli leidnud bänd pakub uuel kauamängival täpselt seda, mida fännid on artistilt ootama õppinud.

«The Sacrament of Sin» on 2003. aastal tegevust alustanud ansambli seitsmes plaat, ehkki neli viimast on kõlapildilt nõnda ühetaolised (ja äravahetamiseni sarnaste kaanepiltidega), et järge on raske pidada – võta üks ja viska teist! Ehkki ka uus album langeb eelmistega samasse auku, ei või seda nimetada igavaks või üksluiseks – pigem on üllatav ja märkimisväärne, kuidas Powerwolfil jätkub endistviisi kaasahaaravaid meloodiaid. No kui mitu korda võib ühtsama laulu uuesti kirjutada, enne kui see läheb igavaks? Vastuse saab võib-olla siis, kui bänd annab välja viienda täpselt samasuguse plaadi, sest nelja korraga pole minu huvi ja vaimustus veel kuhugi kadunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles