1300 väärt tagumikutundi elutoa diivanil (2)

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eddard Stark (Sean Bean) näitab poegadele eeskuju: kui mõistad kellegi surma, pead ise otsuse täide viima. Telesarja «Troonide mäng» esimese hooaja esimene osa. FOTO: kaader telesarjast
Eddard Stark (Sean Bean) näitab poegadele eeskuju: kui mõistad kellegi surma, pead ise otsuse täide viima. Telesarja «Troonide mäng» esimese hooaja esimene osa. FOTO: kaader telesarjast Foto: Kaader telesarjast

Minu teleekraanil raius Eddard Stark pea maha Öise Vahtkonna väekargajal. Loomulikult otsustasin Eestisse jõudnud HBO voogedastusteenust katsetama hakata just selle, juba 11 aastat tagasi teleekraanidel alustanud supersarja esimese osaga.

HBO (Home Box Office) on üks maailma parimaid ja võimsamaid telekorporatsioone, mis teenis üle-eelmisel aastal peaaegu kaks miljardit dollarit kasumit. HBO tooteportfelli kuuluvad sellised klassikalised kõrgema kaliibriga telesarjad nagu «Seks ja linn», eelmainitud «Troonide mäng», «Noor paavst», «Suured väikesed valed», «Läänemaailm», «Wire», «Treme», «Sünge juhtum», «Sopranod» ja nii edasi.

See on muidugi puhas klassika, mida Eesti telekanalid on juba ka näidanud (mis siis, et teatava hilinemisega). Miks peaks televaataja endale veel ühe tasulise teenuse lisaks võtma?

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles