Reimo Sagor: vastutuse võtmine teeb meheks

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängufilmis «Võta või jäta» portreteerib Erik Sagor üksikisa Erikut, kes peab toime tulema tema ellu ootamatult tulnud äsja sündinud tütrega (Nora Altrov). FOTO: kaader filmist
Mängufilmis «Võta või jäta» portreteerib Erik Sagor üksikisa Erikut, kes peab toime tulema tema ellu ootamatult tulnud äsja sündinud tütrega (Nora Altrov). FOTO: kaader filmist Foto: Kaader filmist

Uusima Eesti mängufilmi «Võta või jäta» peategelane on ehitaja Erik (Reimo Sagor), kes suureks üllatuseks saab teada, et on saanud isaks. Aga lapse ema keeldub kategooriliselt sellega tegemist tegemast ja nii on Erik silmitsi väljakutsega: hakata üksikisana imikut kasvatama.

Sagoril endal lapsi ei ole ja oma tulevase filmipartneri Nora Altroviga tutvus ta just nii, nagu tema kangelane filmis: korraga pandi lihtsalt imik sülle. «Oma sõprade ja sugulaste väikseid lapsi olin ju ka varem näinud ja süles hoidnud. Teades, et ma pidin Noraga n-ö töötama hakkama ja tema usalduse võitma, et pilt ekraanil oleks ehtne, oli see natuke hirmutav ikkagi. Ma arvan, et saime sellest üle ja ülesandega hakkama,» ütles Sagor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles