Eesti Kontserdi juhiks valiti Laine Randjärv (2)

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laine Randjärv.
Laine Randjärv. Foto: Margus Ansu

Eesti Kontserdi nõukogu 13. septembri koosolekul valiti Eesti Kontserdi juhatuse uueks liikmeks Laine Randjärv.

Nõukogu esimehe Indrek Laulu sõnul on Eesti Kontsert kontserdielu juhtiv organisatsioon Eestis ning Randjärvel on asutuse arendamiseks tugev visioon. «Saime hea juhi,» kommenteeris Laul.

Randjärv ütles sotsiaalmeedias, et tänab kõiki, kes teda sellesse ametisse usaldasid. «Eesti Kontserdist sain 2002. aastal tuule tiibadesse, et poliitikamaailmas õppida ja õnnestuda, kukkuda ja püsti tõusta,» kirjutas ta.

«Aitüma kõigile, kellega olen möödunud 17 aasta jooksul poliitelus mitu puuda soola koos ära söönud ja Eesti riigi heaks toimetanud. See on olnud väga lahe aeg! Tänan kõiki oma erakonnakaaslasi! Tänan oma kaasvõitlejaid ja sõpru, kes keerulistel aegadel julgesid ikka õlale patsutada ja julgustada, tunnustada ja innustada.»

Eesti Kontserdi praeguse juhatuse liikme Jüri Leiteni ametiaeg lõppeb tuleva aasta algul ning uueks ametiajaks ta ei kandideerinud. Randjärv asub Eesti Kontserdi meeskonnas tööle 2019. aasta veebruaris. «Koosseisu lõpuni ja kuni valimisteni olen veel Riigikogus. Valimistel aga enam ei osale.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles