Uus album tupikusse jõudnud metal-bändilt

Rasmus Rammo
, kriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Primal Fear «Apocalypse».
Primal Fear «Apocalypse». Foto: plaat

Kui Judas Priest üheksakümnendate algul lõhki läks, arvas sakslane Ralf Scheepers, et just tema on õige mees legendaarse Briti hevigigandi lauljana kätt (ja häält) proovima. Pikk lugu lühidalt: Scheepersist Priesti uut solisti ei saanud, küll aga pani ta peagi kokku pundi nimega Primal Fear, mis pidi viljelema muusikat, nagu Judas Priesti «Painkiller».

Nüüd on Primal Feari debüütalbumist möödas 20 aastat ja verivärske kauamängiv «Apocalypse» on juba bändi kaheteistkümnes. Ansambel, mis võtab loomingu aluseks oma lapsepõlvelemmiku vingeima albumi, on ette määratud ühel või teisel hetkel tupikusse jooksma ning Primal Fearile on viimased aastad olnud tupikule väga lähedal. Kuigi tunamullu ilmunud «Rulebreaker» ei pakkunud bändi pikaajalisematele kuulajatele midagi uut ega üllatavat, oli sel piisavalt kaasahaaravaid hevihümne, et meelt ülendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles