ETV toob loomeinimesed teleekraanile

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Veenre oma ateljees
Tanel Veenre oma ateljees Foto: ETV

Alates 22. septembrist on laupäeviti kell 20 ETV eetris uus saatesari «Autoportree». See on pooltund tunnustatud ja armastatud loomeinimestega, kes kujundavad oma tegemistega elu Eestis.

«Autoportree» annab võimaluse jälgida eesti kultuuri tipptegijate toimetusi, avada neid läbi igapäevaste toimetuste ning pooleliolevate tööde. Avasaade on tuntud ehtekunstnikust Tanel Veenrest, kes on eksklusiivselt lubanud saate tegijad oma koju ning ateljesse. Veenre räägib oma elust ja avab oma loomingu tagamaid ning teemasid.

Järgmistes saadetes avanevad meie ees lavastaja-koreograaf Teet Kask, helilooja Jüri Reinvere, kunstnik Kaido Ole, tõlkija ja luuletaja Adam Cullen ning sisearhitekt, professor Hannes Praks.

«See on eriline võimalus pääseda saatekülalistele niivõrd lähedale. On olnud väga palju üllatavaid ja sooje hetki,» tõdeb saatesarja toimetaja Katrin Viirpalu. «Autoportree» toimetajad on Katrin Viirpalu ja Janet Õunapuu, režissöör Ülle Õun ning produtsent Silja Kala. Saade valmib koostöös Kultuurkapitaliga.

Autoportree on eetris laupäeviti kell 20 ETV-s, kordus pühapäeva lõunal ETV2-s.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles