Sada protsenti iseloomu, mis ootas kasvatust

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiri Sisask esinemas Vaba Lava teatris 2014. aastal.
Siiri Sisask esinemas Vaba Lava teatris 2014. aastal. Foto: Viktor Burkivski

Alati šiki, tundliku ning veidi salapärase Siiri Sisaski kontos on tosin albumit, rollid mängufilmides ja telesarjades, muusikalides ja muusikaetendustes. Ta on olnud riigikogu liige ja löönud kaasa kohalikus poliitikas, kirjutanud kolm raamatut, on heategevusliku mittetulundusühingu Saagu Valgus asutaja ning juhatuse liige. Siiri Sisask on esinenud maalinäitustel ja andnud soolokontserte Soomest Argentinani.

Minu küsimused leidsid ta paar päeva enne sünnipäeva sellest kaugest maailmanurgast, kuhu ta oma suure tähtpäeva eest on põgenenud.

Palju õnne sünnipäevaks, Siiri! Kui tõsiselt sünnipäevi võtate, ons vanus ainult number või mingi kokkuvõtete tegemise verstapost ka?

Sünnipäev võib olla nii number kui ka verstapost, arvan. Aga enesesse vaadates on ikkagi tunne, nagu polekski tegelik olemine nendes nii väga kinni. Niikuinii iga päev toimuvad nii kokkuvõtted kui ka ümbersünnid, vastavalt omaenda maailmanägemusele. Mina praegu olen oma eluga rahul, pole millegi üle kurta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles