Leptariinu avaldas videosingli «Treehouse»

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lepatriinu ehk Triinu Paometsa esimene täispikk album «Treehouse».
Lepatriinu ehk Triinu Paometsa esimene täispikk album «Treehouse». Foto: plaat

Lepatriinu ehk Triinu Paometsa esimene täispikk album «Treehouse» on alates reedest müügil plaadipoodides ja kuulatav kõigis voogedastuskanalites. Albumi nimiloole on ilmunud metshaldjalik video.

«Albumi juhatab sisse «Treehouse», mis on oma kõlalt maagiline ja samas kibemagus armastuslugu, mis on süžeelt ka järg suve hakul ilmunud videole «Up the Sky»,« kirjeldab Lepatriinu. Video valmis koostöös Aarto Hiiemaaga (Josh Twist) ning nii mõnegi kaadri saamiseks tuli tal ronida ämblikuvõrku, kanda ainsa kehakattena puuoksi ja kalavõrku.

Albumi valmimisele aitasid kaasa Uku Kübar, Aivar Surva, Aarto Hiiemaa (Josh Twist), Taavi Paomets (Avoid Dave), Heikko Remmel, Eliise Saar, Elisabeth Grete Talivee, Helen Heinroos jpt . Albumi annab välja Taani indie plaadifirma No Angel Records.

Albumi eksklusiivne esitluskontsert toimub 26. septembril kell 19.00 ERR-i Raadio 1. Stuudios, pileteid jagub vaid kiirematele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles