Indrek Hirv esitleb kolmapäeval Tallinnas uut luulekogu

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luuletaja Indrek Hirv Tartus 2017. aasta maikuus.
Luuletaja Indrek Hirv Tartus 2017. aasta maikuus. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Kolmapäeval, 26. septembril kell 18 esitleb Indrek Hirv Tallinnas Kirjanike maja musta laega saalis koos Maria Petersoni ja Kristjan Ükskülaga oma luuleraamatut «Kuldöölane».

Eesti luule elava klassiku Indrek Hirve luulekogus «Kuldöölane» kohtub lugeja tundlike ning maitsekate sõnamaalingutega, milles kajastuvad igatsus, õrnus, armastus, inimesed ja loodus. Igaüks, kes «Kuldöölast» loeb, hakkab kirjastuse tutvustuse kohaselt mõtlema sellest, kuidas lõhnab Emajõe Kuu, ja vaatab maailma, mis on õrn nagu kuldöölase tiib. Lisaks Hirve uusimale luuleloomingule leiab raamatu kaante vahelt Postimehe kultuuritoimetaja Alvar Loogi põhjaliku intervjuu autoriga.

Indrek Hirve raamatu «Kuldöölane» toimetas Kaupo Meiel, kujundas Artur Kuus ja kirjastas Postimees Kirjastus. Raamatu ilmumist toetas Eesti Kultuurkapital.

https://kirjastus.postimees.ee/hirv-kuldoolane/

«Kuldöölane»
«Kuldöölane» Foto: Raamat
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles