Lady Gaga fännid läksid sõtta «Venomi» vastu

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP/Scanpix

Sel reedel esilinastub kaks Hollywoodi suurfilmi: muusik Lady Gagast kõnelev «Täht on sündinud» ning Marveli koomikisuniversumis toimuv «Venom».

Esilinastuste ajaline kokkulangemine on ärevusse ajanud Lady Gaga fännid (hellitavalt «Väikesteks koletisteks» nimetatud seltskond), keda teeb murelikuks oht, et nende iidoli filmi ei külasta avanädalavahetusel piisavalt inimesi. Seetõttu on Gaga fännid juba ennetavalt asunud sotsiaalmeedias «Venomit» trollima, avaldades koomiksifilmi halvustavaid miniarvustusi ning kiites muusikafilmi. Gaga fännid on tunnistanud, et laimukampaania mahu kasvatamiseks on rakendatud võltskontosid.

«Väikese koletiste» armee on varemgi sedasorti aktsioonidega silma paistnud. Eelmisel aastal paisus Ed Sheerani vastane kampaania nii raevukaks, et Lady Gaga ise astus rünnatava kaitseks Instagramis välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles