Koomikud Peeter Oja ja Sepo Seeman teavad, kuidas saada õnnelikuks

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koomikud Sepo Seeman ja Peeter Oja toovad lavale meelelahutusprojekti «Kärbsed».
Koomikud Sepo Seeman ja Peeter Oja toovad lavale meelelahutusprojekti «Kärbsed». Foto: Pressifoto

Koomikud Sepo Seeman ja Peeter Oja ning muusik Tomi Rahula toovad lavale kabaree-koolitus-etenduse, mis  lubab hüppeliselt tõsta õnnehormooni kogust Eesti ühiskonnas. Teemadeks on mees ja tema probleemid suhtes kõige ümbritsevaga ning läbi terve elukaare. Vahenditeks on terav huumor, sügav mõte ning musikaalsed lahendused olukordadele. 

20. novembril saab alguse «Kärbsed» –   sügise suurim meelelahutusprojekt, vähemalt nii lubavad tegijad. Kümnel novembri ja detsembri kuu õhtul jõuab publiku ette showprogramm, mis on samal ajal kontsert, koolitus, kabareeshow ja sketshikomöödia. Huumori korüfeed Sepo Seeman ja Peeter Oja on nõuks võtnud lahendada ära kõik Eesti mehe probleemid. 

«Õnnelik mees võrdub õnnelik naine, õnnelik naine võrdub õnnelik pere, õnnelik pere võrdub õnnelik ühiskond. Vaadake ringi ja Te näete, et aina enam mehi otsib vastuseid, käib koolitustel ja seminaridel. Ometigi tuleb tõdeda, et me ei ole riigina just õnnelikkuse edetabelite tipus,» rääkis Peeter Oja.

«Otsustasime, et tuleb see asi korralikult ette võtta. Kohe on sügis ja pime aeg suurendab vajadust õnnetunde järele, lisaks on konstantselt püsivad küsimused, mis esitavad väljakutseid mehele läbi aegade, põlvest põlve,» lisas Sepo Seeman.

«Jumal tänatud sellega saab needki nüüd lõpuks seljatatud. Meid ootavad ees selle Eesti Vabariigi õnnelikeimad jõulud. Saali tuleb õnnetu mees, saalist lahkub õnnelik mees! Ja mitte ainult mees, naised kindlasti ka. Läbi kärbeste etenduse mõistab ka naine meest palju paremini. Etenduse käigus tehakse selgeks, kes on mees, mis mees ta on, mis on mehe võimalikud probleemid ja kohe järgnevad ka lahendused ning vajadusel ravi. Raviks kasutatakse teravat huumorit, sügavat mõtet, laulmist ja, kui midagi muud enam üle ei jää siis ka tantsimist,» lõpetasid koomikud naerdes. 

Lisaks Peeter Ojale ja Sepo Seemanile on laval Tomi Rahula, Amici kabareetantsijad ning bänd, kus teevad kaasa The Suni endine trummar Borka ning muusikud Pent Järve - kitarril ja Kaarel Liiv – basskitarril. 

Etendused toimuvad 20. novembrist 8. detsembrini üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles