15. novembril avab Rahvusooperis Estonia uksed kauaoodatud Estonia restoran. Tegemist on erakordse sündmusega, kuna viimati oli võimalik teatrimajas tõsisemalt einestada kolmveerand sajandit tagasi.
Estonias avab uksed restoran
Restorani menüü koosneb klassikalisest euroopa köögist. Pakutakse nii mereande, lamba- ja liharoogi kui ka taimetoite ning ka veinikaardi valik on täis parimaid maitseid. Estonia restorani peakokk on Kalvi Sedrik.
«Juhul kui keegi sööb õhtust mõnes teises restoranis, tähendab see vaid seda, et Estonias enam ruumi polnud!» sõnab teatrijuht Aivar Mäe. Ta lisab: «Estonia restorani eripäraks on kella üheteistkümneni avatud köök ja südaööni avatud restoran. Maitsvast õhtueinest ei jää ilma ei hilisel õhtutunnil linnas jalutajad ega ka pärast teatrietendust saabuvad külalised.»
Uhiuus restoran asub rahvusooperi talveaias ning üllatab ühteaegu nii väärika ajaloo kui ka põneva nooruslikkusega. Arhitekt Kristiina Kuusi ja agentuuri Refleks koostöös on restoran saanud kaasaegse välimuse ja uue visuaalse identiteedi. Restoran mahutab kokku 140 inimest – 100 kohta restoranis ning 40 baarialal.