Galerii. Veronika Kivisilla esitles uut raamatut

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

23. novembril esitles Tallinn-Väikse rongidepoos oma esimest proosaraamatut «Kuni armastus peale tuleb» seni pigem luuletajana tuntud Veronika Kivisilla. Kuna suur osa raamatu lugudest on Kivisilla kirjutanud rongiteekonnal Pääsküla – Balti jaam või vastupidi, toimus ka esitlus rongide seltsis depoos. Kirjanikuga vestles ammune sõber lastekirjanik Jaanus Vaiksoo, pilli mängisid Jaak Johanson ja Krista Citra Joonas.

Miniatuurikogu «Kuni armastus peale tuleb» viib lugeja nii linnalähirongi reisijate sekka kui ka Pääsküla poodi kohtuma särtsaka müüjatari Svetaga; nii Kirjanike Majja kui ka autori koju, kus on sirgumas tema sõnaosavad järeltulijad. Veronika Kivisilla raamatus saavad ühtviisi kõnekaks nii võõra poetatud lausekatke kui ka südamest südamesse vestlus pojaga.

Veronika Kivisilla, «Kuni armastus peale tuleb».
Veronika Kivisilla, «Kuni armastus peale tuleb». Foto: Raamat

Veronika Kivisilla on varem avaldanud luulekogud «Kallis kalender» (Verb, 2011), «Veronica officinalis» (Verb, 2012) ja «Cantus Firmus» (Näo Kirik, 2015). Ta on koostanud õpikuid, laulikuid ja sõnaraamatuid ning töötab hetkel Eesti Kirjanike Liidus projektijuhina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles