Katie Melua ja Chris de Burgh esinevad tuleval suvel Haapsalus

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matie Melua.
Matie Melua. Foto: promo

Tuleva aasta 19. ja 20. juulil Haapsalu lossihoovis kolmandat korda toimuv Rock in Haapsalu toob Eestisse jazz-popi maailmastaari Katie Melua ja romantikakuninga Chris de Burghi.

Eksklusiivse sametise häälega Katie Melua on oma bluusi ja jazz'i-stiili võrratu sulamiga suutnud vallutada kogu maailma ning tema lugu «Nine Million Bicycles» oma 2000. aastate omapärasemaid hittlugusi.

Maailma armastuslaulude hääl Chris de Burgh esitab Haapsalus kindlasti oma suurimad romantikalaulud «Lady In Red» ja «Missing You».

Gruusia juurtega Katie Melua tõusis maailma muusikaareenil jõudsalt esile oma teise albumiga «Piece by Piece», mille suurhitiks kujunes «Nine Million Bicycles», mis oma stiiliga oli toona üks teedrajavamaid jazz'i, blues'i ja popstiili sulameid. Samalt albumilt pärineb ka Melua teine märgiline lugu «Just Like Heaven». Katie Melua on väga menukas artist müügitabelites – 2004. ja 2005. aastal juhtis ta Suurbritannia enim müüdud naisartistide edetabelit.

Chris de Burghi vaieldamatuteks hittlugudeks on 1986. aastal ilmunud superballaad «The Lady in Red» ja 1988. aasta «Missing You». Juba 1970. aastatel alustatud karjäär ei näita vaibumismärke – Chris de Burgh on endiselt balladide suurkuju muusikas, mille tõestuseks on edukad kontserttuurid ja kuldvaramu laulu «The Lady in Red» 45 miljonit müüdud koopiat. Chris de Burghi viimane tuur Euroopas läks igal pool täissaalidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles