Inimestega tuleb rääkida

Heili Sibrits
, kultuuritoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaba Lava Narva teatrikeskuse juht Anželika Shticalov.
Vaba Lava Narva teatrikeskuse juht Anželika Shticalov. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Vaba Lava Narva teatrikeskuse juht Anželika Shticalov on pärit Narvast, ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli Kuressaare kolledži turismi- ja hotelliettevõtluse bakalaureusetaseme õpingud. Viimased 14 aastat on ta töötanud Narva Muuseumi kvaliteedijuhi ja projektijuhina. «Teatri ülesehitamine on huvitav ja pingeline, seni olen olnud keskastme juht, kuid nüüd on minu vastusel kogu maja. Lisaks veel minu jaoks võõras teatriterminoloogia, uued tutvused, uus maailm,» räägib Anželika Shticalov.

Kui kuulsite, et Narva ehitatakse selline teatrikeskus, siis mida teie ja teie sõbrad sellest arvasite?

See oli ka minu jaoks alguses päris võõras asi, sain aru, et kuidagipidi on tegemist teatriga, ja see tekitas minus huvi. Vaikselt jälgisin protsesse, aga kandideerimisele ma ise ei mõelnud, sõbrad soovitasid seda teha.

Nii nagu minule oli alguses Vaba Lava võõras, on see ka paljudele narvakatele. Seepärast me ei teegi avamispäeva, vaid nädala, et näidata, mida me pakume, harjutada inimesi siin käima.

Inimesteni jõudmiseks peame nendega isiklikke kontakte looma: rääkima, tutvustama, tegema majas ekskursioone, korraldama töötubasid. Et tekiks arusaam meie majast ja kontseptsioonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles