Iga naine on oma saatuse sepp

Juhan Raud
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alati suurepärane Viola Davis põnevikus «Lesed».
Alati suurepärane Viola Davis põnevikus «Lesed». Foto: Kaader filmist

Steve McQueeni uus põnevik «Lesed» on meisterlikult tehtud pingeline ja kaasahaarav film.

Chicago õpetajate liidu liige Veronica Rawlings (Viola Davis) saab teada, et tema abikaasa Harry (Liam Neeson) sai viimasel tööotsal kogu oma meeskonnaga traagiliselt hukka. Kuna Veronica abikaasa oli aga meistervaras, ei lase elu naisel rahus leinata, vaid sunnib teda tegutsema. Harry viimati varastatud raha kuulus vendadele Manningutele (Brian Tyree Henry ning Daniel Kaluuya), mõjukatele kriminaalidele, kes tahavad seda tagasi – ees seisavad kohalikud valimised.

Kui Veronica leiab kadunud abikaasa märkmiku, kus on kirjas järgmise plaanitud tööotsa üksikasjad, otsustab naine ise selle röövi ette võtta. Ta otsib üles teiste röövis hukkunud meeste lesed Linda (Michelle Rodriguez) ja Alice’i (Elizabeth Debicki) ning otsustab nendega koos röövida Jack Mulligani – kohalikku poliitikut (Colin Farrell), kellel on lahendada oma probleemid. Pisut hiljem ühineb Veronica kambaga olude sunnil veel Belle (Cynthia Erivo).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles