Nii palju inimesi käis vaatamas filmi «Eia jõulud Tondikakul»

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk Anu Auna filmist «Eia jõulud Tondikakul», peategelane Eia (Paula Rits) ja Ats (Siim Oskar Ots).
Hetk Anu Auna filmist «Eia jõulud Tondikakul», peategelane Eia (Paula Rits) ja Ats (Siim Oskar Ots). Foto: Kristjan Mõru

Eelmisel nädalal linastunud Eesti uut jõulufilmi «Eia jõulud Tondikakul» käis avanädalavahetusel vaatamas 28 776 inimest.

See arv tõstis filmi eelmise nädala vaadatuimaks filmiks. Teisele kohale jäi teist nädalat linastuv animatsioon «Grinch» 11 849 vaatajaga (kogu linastusaja jookusl 42 309 vaatajat). Juba kuuendat nädalat linastub muusikafilm «Bohemian Rhapshody», mida selle aja jooksul on vaadanud 121 543 inimest. Eelmisel nädalal käis seda vaatamas 4077 inimest, mis annab nädala edetabelis 4. koha.

Aprillis linastunud «Seltsimees laps» alustas märksa tagasihoidlikumalt kui «Eia jõulud Tondikakul». Selle avanädalavahetus kogus tänavu märtsis vaid 16 926 vaatajat, mis andis toonases kinoedetabelis teise koha (esikohal animatsioon «Peeter Pikk-kõrv»). Kui juba viiendal linastusnädalal jõusid «Seltsimees laps»maagilise 100 000 vaatajani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles