Ugalas ehitatakse Noa laeva

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kohtume kell 8 Noa laeval». Esimene lugemine, esiplaanil näitleja Janek Vadi.
«Kohtume kell 8 Noa laeval». Esimene lugemine, esiplaanil näitleja Janek Vadi. Foto: Heigo Teder

Ugalas esietendub 12. detsembril Marika Palmi lastelavastus «Kohtume kell 8 Noa laeval».

Lumi ja jää, jää ja lumi nii kaugele, kui silm seletab. Mõni ime siis, et kolmel pingviinil ei olegi muud teha, kui üksteisega kakelda ja pidevalt kala järgi haiseda. Ja välja näevad nad ka täpselt ühesugused. On nad aga head pingviinid või on nad pahad pingviinid? Ja kui nad ongi pisut pahad, mis siis ikka nii väga juhtuda…

Mida?! Ehitab laeva? Tervet maailma tabab veeuputus? Ei noh! Pingviinidel tasub oma sammud kiiremas korras selle laeva suunas seada. Ainult kaks pingviini? Aga mis kolmandast saab?

«Kohtume kell 8 Noa laeval» on üks naljakas ja eriskummaline lugu kolmest pingviinist, tüsedast ületöötanud tuvist ja imeilusast liblikast. Selle loo autor Ulrich Hub on saksa lastekirjanik, näitleja ja lavastaja, kes on hulgaliselt auhindu võitnud just nimelt lastenäidenditega.

Jõulukuul ootab kõiki etenduse külastajaid ka kingitus. Sobib lastele alates 5. eluaastast. Osades Ringo Ramul, Ilo-Ann Saarepera, Kata-Riina Luide ja Janek Vadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles