Brad Jurjens lennutas muusikavideo filmimiseks Kaarli kirikus drooni

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kitarrist Brad Jurjens.
Kitarrist Brad Jurjens. Foto: Facebook

Esimest korda Kaarli kiriku pikas ajaloos anti koguduse poolt luba kirikus sees drooniga filmida. Põhjuseks oli peamiselt USAs resideeriva kitarristi Brad Jurjensi uue muusikavideo võtted. Tegemist on jõululauluga, mil nimeks «Kas kuulsite?» ja mis pärineb Bradi uuelt jõuluplaadilt «MMXIX». Solistiks on tuntud Eesti laulja Marek Sadam ja oreli taga musitseerib Merit Männiste. «Kas kuulsite?» põhineb vanaaegsel Inglise jõululaulul «First Noel» ja sõnade autoriks Marek Sadam.

Marek Sadam: «Kui sõber kutsub laulma, siis lauldakse. Brad on väga südamlik ja hea inimene. Nii nagu paljud pealtnäha karmidel, tuksub temaski tegelikult väga suur ja ühiskondliku närviga süda. Tema peale võib kindel olla, peaegi on Bradi loomulik musikaalsus ilus. «First Noel» on originaalis tuntud üle maailma. Pannes seda laulu eesti keelde, jätsin alles põhisõnumi, üksühele tõlge poleks kuidagi kõlanud. Võimalik, et Bradi plaadil kuuldav on isegi veidi sügavam.»

Video valmis kompanii Pixover Media filmimehe Rauno Vahtre käe all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles