Raadioteater tervitab uut aastat värske kuuldemänguga

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Saar, Toomas Sildam, Külli Tüli, Gert Kiiler uue kuuldemängu «Eradetektiiv Ralfi juhtumid» salvestusel.
Margus Saar, Toomas Sildam, Külli Tüli, Gert Kiiler uue kuuldemängu «Eradetektiiv Ralfi juhtumid» salvestusel. Foto: ERR

Raadioteatris on valminud kolmeosaline kuuldemäng «Eradetektiiv Ralfi juhtumid», mis jõuab Vikerraadio kuulajateni alates 2. jaanuarist.

Uue aasta algul Vikerraadio eetris kõlav lugu «Eradetektiiv Ralfi juhtumid» meenutab veel mõndagi aastast 2018, mil suvi oli kuum ja Eesti Vabariik tähistas pidulikult oma sajandat sünnipäeva. Eradetektiiv Ralfil tuleb aga asuda otsima NATO lennukilt kaduma läinud raketti, mis – nagu suure saladuskatte all selgub – on pealegi isemõtlev! Loomulikult pole säärase asja kinnipüüdmine lihtne töö, hea seegi, et jalavaeva vähendab tasuta bussisõit...

Ralfi seiklused pani kirja ja lavastas Gert Kiiler, helirežissöör on Külli Tüli. Kuuldemängu nimiosas särab Rein Oja, detektiivi salapärase kliendi rollis Tõnu Oja. Teistes osades teevad kaasa Hilje Murel, Margus Tabor, Villu Kangur, Mikk Jürjens, Otto Samuel Kahar, Margus Jürisson. Sõna ütlevad sekka ka Anvar Samost, Toomas Sildam, Margus Saar, Margit Kilumets ja Mart Normet.

«Eradetektiiv Ralfi juhtumid» on Vikerraadio eetris kolmel järjestikusel päeval, 2.-4. jaanuaril algusega kell 11.30, kuuldemäng kordub kell 22.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles