Metsatöll avaldas uue videosingli

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsatöllu albumi «Kats kutsariks» esikaas: Jüri Arrak «Inimesed Buboga», 2018. Litograafia, värviline pliiats.
Metsatöllu albumi «Kats kutsariks» esikaas: Jüri Arrak «Inimesed Buboga», 2018. Litograafia, värviline pliiats. Foto: plaat

Metsatöll üllitab 23.veebruaril oma seitsmenda stuudioalbumi «Katk kutsariks», millelt jõudsid esimestena kuulajate ette selle nimilugu. Albumi esitlemine, koostöös Eesti Kontserdiga, ning Metsatöllu kahekümnenda sünnipäeva tähistamine toimub 23. veebruaril Rock Cafes. Vabalevisse jõuab album esitlusele järgneval päeval.

Ansambli kommentaar ilmunud loole: 

«Katk kutsariks»: «Katk hiilib meie hoovi üsna rahulikult, nagu omainimene. Pargib oma ree meie taluõuele ning palub naeratades luba astuda maamehe madalasse rehetuppa. Kui langevad maskid, saame me aru küll, et enam ei anna midagi teha - katku lubadused olid antud tühja, tema loosungid täis valskust. Ning nüüd, meie kaariku kutsarina, on tal justkui vaba voli toimetada meiega nii nagu on tema äranägemine ja soov. Sest me ise valisime tema tee ja ise ulatasime talle naeratades ohjad. Pidutseme edasi, nagu homset ei tuleks enam eal. Teame siiski sisimas ja sala, et kui katk on lademetes lükanud laibad meie hoovi mädanema, oleme vastutajateks ikka ja ainult meie ise.»

«Katk Kutsariks» produtseerisid Metsatöll ja Keijo Koppel. Lood võtsid üles ja mängisid kokku Keijo Koppel ja Metsatöll Tallinnas, detsembris 2018 ja jaanuaris 2019.

Metsatöll on:

KuriRaivo – basskitarr, laul

Tõnis - trummid, laul

Markus - laul, kitarrid

Lauri - laul, torupill, viled, kandled, ängipill, akustiline kitarr, muud rahvapillid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles