OTSEÜLEKANNE: 1. veebruaril selguvad Eesti Kultuurkapitali aastapreemiate laureaadid

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kultuuriaasta oodatuim sündmus leiab aset 1. veebruaril kell 19.00, kui Balti jaama ootepaviljonis kuulutatakse välja Eesti Kultuurkapitali aastapreemiate laureaadid.

Igas Kultuurkapitali valdkonnas – kirjandus, kujutav ja rakenduskunst, arhitektuur, helikunst, näitekunst, audiovisuaalne kunst, rahvakultuur ning kehakultuur ja sport – antakse välja aastapreemia ja elutööpreemia, lisaks jagavad audiovisuaalse kunsti, kujutava ja rakenduskunsti ning rahvakultuuri sihtkapitalid välja oma aastapreemiad. Kokku antakse tseremoonial üle 38 preemiat.

Õhtu veduriks on loominguline kooslus Alla Puugovitsa – Eva Koldits, Jan Kaus, Indrek Koff ja Toomas Täht – seltskond, kes lavastusega „Stiiliharjutused“ on lõbustanud juba sadu teatrisõpru- ja vaenlasi. Kunstnik onKairi Mändla. Muusikalise meelehea eest hoolitseb Eesti ja välismaa lavad tormijooksuga vallutanud etnobänd Puuluup.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles