Rea Lest tõusis Berlinale taevasse

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rea Lest Berliini filmifestivali punasel vaibal.
Rea Lest Berliini filmifestivali punasel vaibal. Foto: Andreas Rentz

«Nagu oleks maratoni jooksnud,» ütles Rea Lest Berliini filmifestivalil Shooting Starsi programmi lõpusirgel. «Päris intensiivne, mulle tundub, et see on mõne päeva asemel kestnud terve nädala. Mõõdukalt väsinud ja mõõdukalt kerge tunne.»

Kuidas sattusite tänavusse Shooting Starsi programmi?

Eda Koppel Eesti Filmi Instituudist helistas mulle juba aasta varem, kui ma olin juhuslikult siinsamas Berliinis samas hotellis, isegi samasuguses toas ja küsis: «Tahaksid sa osaleda Shooting Starsi programmis? Ainult materjale on vaja juba ülehomseks.» Siis polnud mul nõutud materjale kuskilt võtta ja kuna mulle sellised promoüritused eriti ei meeldi, siis ütlesin ära. Aga kõik minu filmisõbrad Eestis ütlesid pärast, et loll oled, igal juhul oleks pidanud minema. Ja sel aastal ma nüüd olen siin ja mul on väga hea meel, et nad mind valisid. Olin väga üllatanud, sest olin varem näinud mõne [Shooting Starsi programmis osaleva] näitleja filme. Nad on väga head näitlejad, kohutavalt andekad ja ma imetlen neid väga. Ja korraga avastasin üllatusega, et oleme samas nimekirjas. Mul on väga hea meel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles