Powerwolf ja Gloryhammer novembris Tallinnas

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metalbänd Powerwolf
Metalbänd Powerwolf Foto: Pressifoto

20. novembril täitub Rock Cafe power metali parimate traditsioonidega – korraliku hevikütte abil jutustatakse muinasjutulisi lugusid post-apokalüptilistest maailmadest ning kangelaslikest seiklustest teistes dimensioonides. Laval on hevimetali ülempreestrid Powerwolf ning võimsad galaktilised sõdalased Gloryhammer.

Powerwolf tuleb Tallinna esitlema oma seitsmendat stuudioalbumit «The Sacrament of Sin». Eelmisel aastal ilmunud albumiga oldi ka Austria, Belgia, Hollandi, Soome, Ungari, Poola, Hispaania, Šveitsi ja USA albumiedetabelites, Saksamaal haarati number 1 positsioon ning sealne Metal Hammer tunnistas plaadi ka aasta parimaks.

Eelmise aasta lõpus laias Powerwolf üle Euroopa peaesinejana rohkete väljamüüdud kontsertidega ning muidugi muljetavaldava lava-show'ga. Iseennast mitte liiga tõsiselt võttes räägib Powerwolf religioonidest ja demonoloogiast saksapärases võtmes, mis muidugi välistab libahuntide puudumise loost.

Metalbänd Gloryhammer.
Metalbänd Gloryhammer. Foto: Pressifoto

Gloryhammer on värskelt saabunud tagasi ühelt uskumatult seikluselt koos uue albumiga «Legends From Beyond The Galactic Terrorvortex». Sel kevadel ilmuv album räägib kolmanda peatüki Gloryhammeri saagast, kus saame koos legendaarse prints Angus McFifega põrutada teise dimensiooni, kus muidugi tuleb võidelda hirmuäratavate vastastega ning võtta ette suurejoonelisemaid seikluseid kui kunagi varem. Gloryhammeri eelmine Tallinna kontsert jääb aastasse 2015, kui esineti siin koos Stratovariusega.

Piletid 20. novembril toimuvale Powerwolfi ja Gloryhammeri kontserdile tulevad müüki 1. märtsil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles