Ela kiirelt, sure keskealiselt

Janar Ala
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Flint esineb Prodigy koosseisus 2011. aastal Moskvas.
Keith Flint esineb Prodigy koosseisus 2011. aastal Moskvas. Foto: Astapkovich Vladimir/ITAR-TASS

Inglismaalt Essexist saabus 4. märtsil kurb uudis, et 49-aastasena on surnud The Prodigy laulja, kui nii võib öelda, Keith Flint. Hiljem selgus, et tegemist oli enesetapuga. Ta oli rääkinud juba mõni aasta tagasi intervjuus, et kui eluhoog kipub natukenegi raugema, siis tapab ta ennast ära.

Möödunud detsembri alguses ilmus Prodigylt album „No Tourists“. Ei mäleta, et tegu oleks olnud erilise sündmusega, ja arvustusi ilmus pigem nüüd, nagu Flinti enesetapu garneeringuks. Ega olnudki suurem asi plaat. Prodigylik energia oli seal olemas, meenutati 90ndate vanu reiviaegu, aga üldmulje jäi, et sedalaadi reivkiirused pole enam nende jaoks. Juhtusin hiljuti nägema tõsielusarja „Kardashians“ osa, kus peretütred tundsid muret, et ema üritab nendega trennis sammu pidada, ja leidsid sellise asja olevat natuke ohtliku. Midagi samasugust võis käia ka Prodigy ambitsioonide kohta aastal 2019.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles