Lõputu mardipäev (3)

Meelis Oidsalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eero Epneri (EKRE trolli Bert Valteri varjunime all) kirjutatud kuuldemängus «Peaministri punane joon» kirjeldatakse Keskerakonna, EKRE ja Isamaa koalitsioonikõnelusi, teksti probleemteema on peaminister Ratase võimuparalüüs. Tegelastele andsid hääled Sergo Vares, Gert Raudsep, Rasmus Kaljujärv, Tambet Tuisk ja Eva Koldits.
Eero Epneri (EKRE trolli Bert Valteri varjunime all) kirjutatud kuuldemängus «Peaministri punane joon» kirjeldatakse Keskerakonna, EKRE ja Isamaa koalitsioonikõnelusi, teksti probleemteema on peaminister Ratase võimuparalüüs. Tegelastele andsid hääled Sergo Vares, Gert Raudsep, Rasmus Kaljujärv, Tambet Tuisk ja Eva Koldits. Foto: Siim Lõvi/err

Teatri NO99 aktsioon «Reformierakonna juhatuse koosolek» pälvis 2012. aastal pretsedenditu tähelepanu, aktsiooni tekst levis trükimeedias kulutulena, sest tõi avalikkuse ette poliitkulissidetaguse sahmerdamise põnevaid nüansse.

Ka sedapuhku on NO99 endisi «aktsionäre» (Eero Epner, Marika Vaarik, Anu Lamp, Eva Koldits, Gert Raudsep, Tambet Tuisk, Rasmus Kaljujärv) erutanud omalaadne «kilekotiskandaal», ainult et «mustades kilekottides» veetakse raha asemel tundmatu päritoluga väärtusi.

Eero Epneri (EKRE trolli Bert Valteri varjunime all) kirjutatud kuuldemängus «Peaministri punane joon» kirjeldatakse Keskerakonna, EKRE ja Isamaa koalitsioonikõnelusi, teksti probleemteema on peaminister Ratase võimuparalüüs. Koalitsioonikõneluste tegevuspaiga valikust («ühes tumedas-tumedas riigis ühes tumedas-tumedas linnas ühes tumedas-tumedas toas») nähtub osutus võimukõneluste läbipaistmatusele, ja seda just koalitsiooni vastuolulise, nii mõnegi valija jaoks loogiliselt lepitamatu ja unenäoliselt ujuva väärtusbaasi mõttes.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles