Dirty Loopsi bassimees esineb oma bändiga Tallinnas

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rhe Effect: Henrik Linder bassil, Jonathan Lundberg trummidel ja Carl Mörner Ringström kitarril.
Rhe Effect: Henrik Linder bassil, Jonathan Lundberg trummidel ja Carl Mörner Ringström kitarril. Foto: Promofoto

Kolmapäeval, 27. märtsil astub Philly Joe’s jazziklubis üles jazz-fusioni žanrit esindav bänd The Effect Rootsist. Bändis mängib Henrik Linder bassil, Jonathan Lundberg trummidel ja Carl Mörner Ringström kitarril. 

The Effect’i muusikat iseloomustab dünaamiline ja energiast pakatav koosmäng, milles leidub nii melanhoolseid harmooniaid kui ka hirmutavalt rütmilisi komponente. Henrik Linder on Dirty Loopsist kuulsaks saanud bassimängija, kes on tuuritanud nii David Foster & Friends, Maroon 5 kui ka Avicii ridades. Samuti teeb ta koostööd GEM’i, Eldar Djangirovi ja Matt Garstkaga ansamblist Animals as Leaders.

Jonathan Lundberg on rahvusvaheliselt tunnustatud Stockholmist pärit trummar, kes on mänginud David Garfieldi, Derek Sheriniani, Hadrien Feraud’i ja paljude teistega. Samuti on ta välja andnud kaks sooloalbumit ning võitnud esikoha 2004. aastal Hollywoodis toimunud Carlos Vega Memorial Drum-Off võistumängimisel.

Carl Mörner Ringström on Stockholmist pärit kitarrist, kelle õpingud on viinud teda nii Kopenhaagenisse kui ka New York City’sse. Tema nooruspõlve iidol Eddie van Halen on andnud talle väga omapärase varjundi jazzmuusikas. 2015. aastal nomineeriti Carl BMW World Jazz Awardil.

The Effect (Rootsi) Philly Joe’s jazziklubis kolmapäeval, 27. märtsil kell 20.00. Kontserdi piletid on müügil veebikeskkonnas www.ticketer.ee ning alates tund enne algust kohapeal. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles