Vennad Põldad astuvad koos lavale kontserdil Põlda X2

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vennad Heldur Harry ja Johannes Põlda
Vennad Heldur Harry ja Johannes Põlda Foto: promo

Vennad Heldur Harry ja Johannes Põlda annavad laupäeval, 30. märtsil ühise kontserdi Tallinnas, Aidas. Noor ooperilaulja ja mais Rahvusooper Estonias esietenduva «West Side Story» peaosatäitja Heldur Harry Põlda ning Lapimaa Kammerorkestri kontsertmeister ja Klassikatähed 2018 finalist, viiuldaja Johannes Põlda astuvad lavale koos tunnustatud pianisti Lea Leiteniga.

Põlda X2 on kahe venna kohtumine laval. Maailmamehed, Londoni Guildhalli Muusika- ja Draamakooli tudeng Heldur Harry ja Soomes tegutsev Johannes astuvad lavale Aidas (Vene tn 14), kus mõnusas õhkkonnas väikese veini ja snäki kõrval esitatakse kuulajatele seda ja teist – kokku on pandud ülichill kava vokaal- ja kammermuusikat: Tšaikovski, Strauss, Schubert, Rahmaninov ja paljud teised vendade hinge pugenud heliloojad.

«Me mõtlesime jah teha sellise kontserdi, mis oleks hästi vabas keskkonnas, kus intiimselt väikses saalis saame me publikuga otse suhelda, oma armastust muusika vastu jagada ja peale kontserti ka ehk ühe rohelise tee jasmiiniga juua,» ütles Heldur Harry. «Oma vennaga lava jagada on muidugi täiesti ülim, laval suhtlemine on täiesti teisel tasandil inimesega, kellega terve lapsepõlve erinevaid krutskeid korraldasid. Ja muidugi on äge saali vaadates näha kauaagseid sõpru, sugulasi ja hea muusika armastajaid. Ma arvan, et see kontsert mekkab maru,» lisas Heldur.

Mõnus õhtu vendade Põldade ja hea muusika keskel juba laupäeval Aidas, pileteid kontserdile müüb Ticketer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles