Anna Kaneelina tahab enamat

Janar Ala
, ajakirjanik
Copy
Anna Kaneelina
Anna Kaneelina Foto: plaat

Ei Eestis ega ka maailmas ei ilmu just palju plaate, mille kohta võiks öelda, et siin on ambitsiooni. Anna Kaneelina debüütplaadil ambitsiooni on ja sellest on juba jõutud rääkida kui esimesest olulisest Eesti plaadist tänavu. Plaadil teevad lisaks laulja Anna Pärn­ojale kaasa veel kogenud ja tunnustatud muusikud nagu Erki Pärnoja, Joel-Rasmus Remmel klahvpillidel, Peedu Kass bassil ja Ahto Abner trummidel.

Mulle tundus Anna Kaneelina alguses selline pisut wannabe Kate Bush või PJ Harvey, keegi, kes ei tea, mida ta tahab, küll aga teab, kuidas seda saada. Aga ma ei andnud alla, sest mingisugust saladust ja võimalust tundus see kõik endas siiski sisaldavat, kuhu võiks natuke edasi vaadata.

Plaadi algus („This is the Moment“) võtab end natuke liiga jõuliselt kehtestada, justkui peljates, et äkki ei võeta teda muidu piisavalt tõsiselt. Jääb mulje, et ta ise veel päriselt ei usu sellesse, et nüüd tõepoolest see moment käes on. Need mõjud kestavad kuni kuhugi plaadi kolmandikuni, ehkki järjest leevenedes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles