Corrosion of Conformity esineb juulis Tallinnas

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Corrosion of Conformity
Corrosion of Conformity Foto: Nathaniel Shannon

Vanakooli metali meister Corrosion of Conformity astub eesti publiku ette 9. juulil Tapperis, et ette kanda uus album «No Cross No Crown».

1982. aastal kokku tulnud bändi ajalugu on kirju. Aastate jooksul on koosseis olnud pidevas muutumises, aktiivsete tegutsemisaastate vahele on jäänud mitmeid pikemaid pause. Koosveedetud aeg on siiski veedetud viljakalt, sest avaldatud on 10 täispikka stuudioalbumit, 11 muusikavideot ning live-album.

Dekaadipikkuse eemaloleku järel on bändiga taas liitunud kitarrist Pepper Keenan, kes mängib kaasa viimasel, 2018. aasta algul avaldatud kauamängival «No Cross No Crown». Muusik garanteerib, et eemaloldud aja tõttu helipilt kannatanud ei ole ning meloodiatest võib leida vanale heale Corrosion of Conformityle omaseid elemente.

Kontserdikorraldaja Urban Culture Entertainmenti esindaja Tanya Koreniku sõnul kütab bänd juulikuu veelgi kuumemaks: «Ilmselgelt vajab Eesti rohkem kvaliteetset rasket rokki. Corrosion of Conformity on hea näide ameerika vanakooli stonerist/heavy metalist, mida siinkandis just tihti ei kohta. On tõeline au võõrustada nende Tallinna kontserti! Kindlasti on sel bändil potentsiaali viia kokku vanakooli roki fännid ja uuema aja stoneri austajad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles